Undangan bahasa sunda

Assalamu’alaikum Warohmatullahi Wabarokatuh
Manawi teu aya cegahing ti Gusti Nu Maha Suci, kalayan teu kendat nuhunkeun
Ridho sareng rahmat ti Manten-Na, Sim kuring seja ngahaturanan
Bapa / Ibu / Saderek sadayana dina raraga ngebralkeun
pernikahan pun anak

Manawi sakitu kutipan tina uleman anu nganggo bahasa sunda eta. bilih peryogi klik we palih dieu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: